O NAMA

Specijalizirani smo za opremanje i uređenje sportskih objekata, te dječjih igrališta, kao i usluge konzaltinga i projektiranja istih

O nama - Tome Sport

Tvrtka TOME d.o.o. iz Omišlja obiteljska je tvrtka osnovana je 1992. godine sa sjedištem u Omišlju, na otoku Krku. U svojem poslovanju specijalizirala se za opremanje i uređenje sportskih objekata, te dječjih igrališta, kao i usluge konzaltinga i projektiranja istih.
Ponosni smo na dugogodišnje konstantno ulaganje u modernizaciju vlastitih proizvodnih pogona i poboljšanje proizvodnog procesa. Usavršavanje i osposobljavanje te zadovoljstvo naših djelatnika, čija stručna znanja i iskustvo omogućuju ispunjenje svih vaših mogućih želja, jedna su nam od temeljnih načela u poslovanju. Usvojen sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001, poštivanje najstrožih EU normi, valjani atesti i certifikati koje izdajemo za svoje proizvode potvrđuju naše usmjerenje prema izvrsnosti u poslovanju. Vrhunski materijali koji upotrebljavamo, uz dugotrajna jamstva koja izdajemo jamče visoku kvalitetu naših proizvoda, koju potvrđuje veliki broj naših zadovoljnih kupaca.