DJEČJA IGRALIŠTA

Dječja igrališta od najkvalitetnijih materijala, boja i zaštitnih obloga

Dječja igrališta - Tome Sport

Dječja igrališta


Igra je jedna od najvažnijih aktivnosti u rastu i razvoju djece. Dječje igralište je mjesto na kojem djeca uče o svijetu oko sebe, razvijajući svoje tjelesne i intelektualne sposobnosti, maštu i komunikacijske vještine.

Sigurnost u igri djece mora biti na prvom mjestu. Svi naši proizvodi dizajniraju se, proizvode i ugrađuju u skladu sa strogom normom EN 1176, kao sigurnosnim standardom za dječja igrališta u EU.
Igrališta se izrađuju od najkvalitetnijih materijala, ponajviše crnogoričnog drveta, ali i plastičnih HPL laminata i PEHD ploča sa UV zaštitom. Završna obrada uključuje dubinsku impregnaciju, najbolje zaštitne premaze, te boje na bazi vode, čime proizvodi postaju „prijateljima djece“. Temelji sprava vruće se cinčaju, što proizvodu omogućuje dugotrajnost.
Znanstveno je dokazano da crvena, plava i žuta boja stimuliraju dječji mozak, pozivajući ih na igru. Stoga su svi naši proizvodi vrlo bogati bojom, a dominiraju upravo navedene.
Prostor oko igrališta po potrebi prekrivamo i zaštitnim gumenim oblogama (antistres ploče), otpornima na vremenske uvjete, koji smanjuju buku i apsorbiraju udarce, što ih čini idealnom podlogom za dečju igru.

Naravno, istekom vijeka trajanja sve se konstrukcije i materijali mogu sanirati i zbrinuti na ekološki prihvatljiv način.
Zahvaljujući brizi i stručnom znanju naših djelatnika, kao i visokoj kvaliteti materijala koje upotrebljavamo, za sve naše proizvode izdajemo jamstva u trajanju od:

  • 8 godina za HPL laminate i PHD ploče,
  • 3 godine za instalirane drvene konstrukcije,
  • 1 godinu za ostali ugrađeni materijal (okovi, spojni materijal, prihvatnici…)

Naš novi program dječjih igrališta koji je pred vama, osim kvalitetom, odlikuje se i modernim i funkcionalnim dizajnom, te vrlo povoljnim cijenama. Kontaktirajte nas i uvjerite se i sami!